"Εμείς οι άνθρωποι του κόσμου τούτου, δυστυχώς είμαστε δούλοι της αμαρτίας, δούλοι των παθών μας και δεν θέλουμε να κατανοήσουμε οτι ο χρόνος της ζωής μας είναι βραχύς, σήμερα είμαστε και αύριο φεύγουμε δια το ταξίδι το αιώνιο και " μακάριοι οι εν Κυρίω αποθνήσκοντες άρτι "
Στους ανθρώπους που παιδαγωγούνται απο την χάρη του Αγίου Πνεύματος αρμόζει η ησυχία και η καλή τάξη.

4 σχόλια:

ΑΝΘΗ είπε...

Καλημέρα σας!

Η ταπείνωση είναι ύψιστη μορφή αρετής. Άλλωστε, αν θυμηθούμε τη συγνώμη επάνω στο Σταυρό, θα μπορούμε να επιθυμούμε ο Κύριος να μας θυμηθεί και να μας ελεήσει!

george-zampiakis είπε...

Μεχρι να φτασει κάποιος να παιδαγωγίται απο το Αγιο Πνεύμα, ας ακολουθεί τα προσταγματα των Αγιων Πατερων και τις εντολές του Ευαγγελιου και σιγα-σιγα θα φτασει να γίνει πνευματοφόρος.

Καλό βράδυ.

Ε.Π είπε...

Καλως ήρθες Ανθή και πάλι!Ο Χριστός μας αγαπά και μας θέλει όλους κοντά Του.. οπως προείπες τον ληστή τον πήρε στην αιώνια Βασιλεία με ενα ήμαρτον που είπε.. Κι εμείς ποσο κέρδος πνευματικό θα έχουμε..σ΄αυτή αλλα και στην άλλη ζωή.. αν είμαστε ταπεινοί..!

Ε.Π είπε...

Γιώργο, οι άνθρωποι που παιδαγωγούνται με τα προστάγματα των αγίων Πατέρων και του Ευαγγελίου..μέσα απο αυτά χαριτώνονται και με το Άγιο Πνεύμα.. και γι αυτό ( για να παραμείνει η χάρη του Αγιου Πνεύματος κοντά τους ) θα πρέπει να έχουν την πνευματική ησυχία και την καλή τάξη ( όπως αυτά ορίζονται απο τους Πατέρες )
Καλό βράδυ

Related Posts with Thumbnails


Με αγάπη...