"Εμείς οι άνθρωποι του κόσμου τούτου, δυστυχώς είμαστε δούλοι της αμαρτίας, δούλοι των παθών μας και δεν θέλουμε να κατανοήσουμε οτι ο χρόνος της ζωής μας είναι βραχύς, σήμερα είμαστε και αύριο φεύγουμε δια το ταξίδι το αιώνιο και " μακάριοι οι εν Κυρίω αποθνήσκοντες άρτι "

Ας μην στεναχωριόμαστε...προκαταβολικά!Όταν είμαστε αντιμέτωποι με ενα πρόβλημα, μεγάλο ή μικρό, τότε πρέπει να εξετάζουμε προσεκτικά τί θέση έχουμε πάρει ουτως ωστε να το επιλύσουμε? Μήπως περιμένουμε καρτερικά μια λύση (απο το πουθενά..) ή εστιάζουμε το ενδιαφέρον μας σε ολες τις πιθανές παραμέτρους που θα βοηθήσουν να λυθεί το πρόβλημα μας? Ας μην στεναχωριόμαστε.. προκαταβολικά!
Ας διοχετεύσουμε όλη την ενέργεια μας στην αναζήτηση της λύσης και θα βρεθεί! Αλλά και οταν αργεί.. ας στρέψουμε το βλέμμα μας στον ουρανό, και ας ζητήσουμε απο Εκείνον - τον Ενα και Αληθινό Θεό - την Βοήθεια Του.
Εκείνος μας είπε : "Αιτείτε και δοθήσεται" ..

1 σχόλιο:

ksipnistere είπε...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr

Related Posts with Thumbnails


Με αγάπη...